Permohonan UPU Fasa 1 Fasa 2 2017/2018

Seperti yang diketahui , permohonan UPU terdapat 2 fasa. Iaitu fasa 1 dan Fasa 2.
Fasa 1 lebih kepada mengisi secara kasar. manakal permohonan fasa 2 pula merupakan permohonan UPU di mana kita memberi katas putus kos apakah yang ingin kita pilih.
upu fasa 2 2016/2017

Fasa 1 selalu dibuka pada bulan januari, manakala fasa 2 pula bermula pada bulan mei.

Untuk melihat tarikh penting dan permohonan UPU sesi 2016/2017. Boleh lah lihat di sini --> Permohonan UPU 2017/2018.

Semoga anda tidak terlepas kedua-dua tarikh permohonan fasa 1 dan permohonan UPU fasa 2 2016/2017.

{ 14 comments.. read them below or add one }

Allan Pui Allan Pui 5 April 2016 at 02:49
SAYA TERLEPAS TARIKH PEMBELIAN IAITU KELMARIN HARI TERAKHIR. MACAM MANA NI? APA YANG SAYA PERLU BUAT?
Allan Pui Allan Pui 5 April 2016 at 02:49
saya terlepas tarikh pembelian. mcm mana?
AnonymousAnonymous 23 June 2016 at 06:54
Kalau kita tidak mengisi fasa dua upu macam mana? Fasa kedua memang perlu diisi ke? Mohon balas
ato ato 22 October 2016 at 13:39
ya fasa ke dua perlu diisi semula... Bagi yang gagal mengisi, maka dia dikira tdk membuat permohonan.
ieka atika ieka atika 16 March 2017 at 12:29
Adik saya tak isi fasa 1,masih boleh tak kalau terus nak isi fasa 2? tarikh tutup fasa 1 bila ye?
Unknown Unknown 30 March 2017 at 11:40
MASIH DPT BELI SAMPAI 4HRBLN APRIL
Apoihonest official Apoihonest official 30 March 2017 at 11:42
MASIH DPT BELI SAMPAI 4HRBLN APRIL
khairur98 khairur98 5 April 2017 at 07:13
Macam mana kalau isi tapi tidak tekan butang hantar ?
Mohon jawapan
AnonymousAnonymous 14 April 2017 at 21:52
Kalau fasa 1 permohonan tidak diproses sebsb document yg di upload tak lengkap. Boleh ke buat permohonan fasa 2 ? Saya kategori lepasan stpm/setaraf. Please help me
AnonymousAnonymous 16 April 2017 at 23:25
sama laa macam saya.. ke kita kena tggu keputusan hebahan tu kluar which is fail baru boleh isi untuk fasa ke2?
Norshahida Soher Norshahida Soher 18 April 2017 at 22:53
Klau lepasn spm 2014 nk isi utk upu fasa 2 leps x
Norshahida Soher Norshahida Soher 18 April 2017 at 22:54
Fasa 2 ni kne bli no pin upu kew