Info permohonan UPU tahun 2018 meliputi permohonan, semakan keputusan , serta permohonan rayuan UPU 2018.

Breaking

Tuesday, 2 January 2018

Tarikh Penting Permohonan UPU 2018/2019

Berkut kami kongsikan tarikh-tarikh penting permohonan UPU bagi sesi 2018/2019. Tarikh ini penting bagi mengelakkan anda terlepas sebarang perkara penting seperti tarikh permohonan dibuka, tarikh permohonan ditututp dan juga tarikh semakan.

Sila bookmark page ini untuk rujukan anda di masa akan datang.
permohonan upu 2017


Tarikh Penting Permohonan UPU 2018/2019

Berikut adalah tarikh penting yang perlu diambil perhatian bagi para pemohon UPU 2018.
  • Tarikh UPU Online dibuka: 5 Februari 2018 (Isnin) , 12 Tengah hari
  • Tarikh Tutup UPU Online: 10 April 2018 (Selasa), 11:59 malam
kongsikan jadual tarikh-tarikh penting permohonan  upu ini kepada kawan anda. Ini bagi mengelakkan mereka juga terlepas tarikh ini.
Berkut kami kongsikan tarikh-tarikh penting permohonan UPU bagi sesi 2018/2019. Tarikh ini penting bagi mengelakkan anda terlepas sebarang perkara penting seperti tarikh permohonan dibuka, tarikh permohonan ditututp dan juga tarikh semakan.

Sila bookmark page ini untuk rujukan anda di masa akan datang.
permohonan upu 2017


Tarikh Penting Permohonan UPU 2018/2019

Berikut adalah tarikh penting yang perlu diambil perhatian bagi para pemohon UPU 2018.
  • Tarikh UPU Online dibuka: 5 Februari 2018 (Isnin) , 12 Tengah hari
  • Tarikh Tutup UPU Online: 10 April 2018 (Selasa), 11:59 malam
kongsikan jadual tarikh-tarikh penting permohonan  upu ini kepada kawan anda. Ini bagi mengelakkan mereka juga terlepas tarikh ini.

17 comments:

  1. bila keputusan upu 2017/2018 akan diumum???

    ReplyDelete
  2. Bila keputusan ujian medsi 2017/2018 akan diumum ?

    ReplyDelete
  3. bila keputusan upu utk stpm diumumkn & dimcm mna nk semak

    ReplyDelete
  4. Peliknya kejap tanggal 1 kejap tanggal 3 yang mana satu tarikh keputusan upu untuk stpm di umumkan?

    ReplyDelete
  5. kalo x sempat daftar upu boleh buat rayuan x?? beli pin baru ke?

    ReplyDelete
  6. Assalam....saya nak tanya lepas dh beli no pin kat bsn pstu kne isi kan dlm online...lepas tuu kene tunggu semakan panggilan temuduga nnti...tarikh temuduga tu dlm bulan 4 kan??Macam mana saya nak hadir temuduga tu klau saya berada di kem plkn dlm bulan tu?? mohon ber penjelasan yer...plzz reply

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh bagitahu pihak plkn untuk pergi ke temuduga. nanti pihak plkn akan bagitahu prosedur

      Delete
  7. Tumpang tanya. Kalau nak isi UPU kena beli no pin di BSN dulu ke? Saya tak igt dah. Sebab nak tolong isi utk adik yg tgh tunggu result spm tahun ni. Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena beli no. pin baru blh apply,,sebab nnti dia minx no.pin ..utk apply..

      Delete
  8. Nk tye..klo spm2012 msih intake lgy x tk upu ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya xde..kalau nak boleh terus ke UA trsebut

      Delete
  9. Assalamualaikum. Nak tanya. Untuk lepasan diploma bagi institusi bawah jpa mcm mana? Saya dah save kan sijil kelayakan melalui laman web e-sisraf. Mcm mana nak masukkan ke dlm laman web upu?

    ReplyDelete
  10. salam nak tanya bila sesi kedua upu dibuka

    ReplyDelete
  11. Salam nak tanya..kalau terlepas tarikh permohonan upu ni untuk kemasukan bulan julai ni memang dah terlepas eh, ke ada cara lain..

    ReplyDelete
  12. Bila tarikh sebenar kemasikini upu untuk fasa 2 bagi lepasan diploma?

    ReplyDelete
  13. Bila tarikh sebenar kemasikini upu untuk fasa 2 bagi lepasan diploma?

    ReplyDelete
  14. utk fasa ke 2 ni nak kena ade no pin baru ke? Ataupun tak yah guna no pin?

    ReplyDelete