Tarikh Penting Permohonan UPU 2018/2019

Berkut kami kongsikan tarikh-tarikh penting permohonan UPU bagi sesi 2018/2019. Tarikh ini penting bagi mengelakkan anda terlepas sebarang perkara penting seperti tarikh permohonan dibuka, tarikh permohonan ditututp dan juga tarikh semakan.

Sila bookmark page ini untuk rujukan anda di masa akan datang.
permohonan upu 2017


Tarikh Penting Permohonan UPU 2018/2019

Berikut adalah tarikh penting yang perlu diambil perhatian bagi para pemohon UPU 2018.
  • Tarikh UPU Online dibuka: 5 Februari 2018 (Isnin) , 12 Tengah hari
  • Tarikh Tutup UPU Online: 10 April 2018 (Selasa), 11:59 malam
kongsikan jadual tarikh-tarikh penting permohonan  upu ini kepada kawan anda. Ini bagi mengelakkan mereka juga terlepas tarikh ini.

{ 7 comments.. read them below or add one }

thivya ravi thivya ravi 21 March 2017 at 12:57
bila keputusan upu 2017/2018 akan diumum???
NOOR SUHADA NOOR SUHADA 5 June 2017 at 21:40
Bila keputusan ujian medsi 2017/2018 akan diumum ?
AnonymousAnonymous 1 August 2017 at 02:13
bila keputusan upu utk stpm diumumkn & dimcm mna nk semak
Unknown Unknown 1 August 2017 at 06:10
Peliknya kejap tanggal 1 kejap tanggal 3 yang mana satu tarikh keputusan upu untuk stpm di umumkan?
AnonymousAnonymous 3 August 2017 at 13:22
kalo x sempat daftar upu boleh buat rayuan x?? beli pin baru ke?
Aril Suhami Aril Suhami 13 January 2018 at 02:50
Assalam....saya nak tanya lepas dh beli no pin kat bsn pstu kne isi kan dlm online...lepas tuu kene tunggu semakan panggilan temuduga nnti...tarikh temuduga tu dlm bulan 4 kan??Macam mana saya nak hadir temuduga tu klau saya berada di kem plkn dlm bulan tu?? mohon ber penjelasan yer...plzz reply
ellia ellia 20 January 2018 at 14:59
Tumpang tanya. Kalau nak isi UPU kena beli no pin di BSN dulu ke? Saya tak igt dah. Sebab nak tolong isi utk adik yg tgh tunggu result spm tahun ni. Terima kasih.