Info permohonan UPU tahun 2018 meliputi permohonan, semakan keputusan , serta permohonan rayuan UPU 2018.

Breaking

Monday, 12 February 2018

Kemaskini Borang Permohonan UPU 2018 Online

Seperti yang anda tahu, tarikh UPU 2018 mula dibuka adalah pada 5 Februari 2018 yang lepas. Setelah anda membeli no unik UPU BSN, anda boleh mula mengisi borang permohonan UPU 2018. Selepas mengisi borang, anda boleh mengemaskini permohonan UPU anda secara online.

Di sini kami akan membantu anda untuk mengemaskini permohonan UPU anda.
kemaskini upu 2018

Cara Kemaskini Permohonan UPU 2018/2019

Cara kemaskini adalah seperti berikut;

  1. Layari laman web : https://online.mohe.gov.my/upu/UPUOnline/
  2. Kemudian masukkan no kad pengenalan dan kata laluan anda.
  3. Anda bolehlah mengemaskini permohonan seperti biasa.
  4. Jika anda terlupa kata laluan UPU, klik sini.
Selamat membuat kemaskini Permohonan UPU tahun 2018. Semoga anda terpilih untuk memasuki UA di Malaysia.

Seperti yang anda tahu, tarikh UPU 2018 mula dibuka adalah pada 5 Februari 2018 yang lepas. Setelah anda membeli no unik UPU BSN, anda boleh mula mengisi borang permohonan UPU 2018. Selepas mengisi borang, anda boleh mengemaskini permohonan UPU anda secara online.

Di sini kami akan membantu anda untuk mengemaskini permohonan UPU anda.
kemaskini upu 2018

Cara Kemaskini Permohonan UPU 2018/2019

Cara kemaskini adalah seperti berikut;

  1. Layari laman web : https://online.mohe.gov.my/upu/UPUOnline/
  2. Kemudian masukkan no kad pengenalan dan kata laluan anda.
  3. Anda bolehlah mengemaskini permohonan seperti biasa.
  4. Jika anda terlupa kata laluan UPU, klik sini.
Selamat membuat kemaskini Permohonan UPU tahun 2018. Semoga anda terpilih untuk memasuki UA di Malaysia.

17 comments:

  1. Keputusan bila keluar ya?untuk stpm

    ReplyDelete
  2. Salam , untuk stpm/setaraf kenapa tak boleh update ye ? Nak update untuk result muet

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama jugak.. tak leh kemaskini ke?

      Delete
  3. Salam , untuk stpm/setaraf kenapa tak boleh update ye ? Nak update untuk result muet

    ReplyDelete
  4. Assalam. Macam mane hndak kmaskini maklumat permohonan yee.? Sebab saya tersilap letak pendapatan bapa saya.. Klau tak kemaskini ada tak pluang saya untuk dapat universiti/tempat yg dipohon??

    ReplyDelete
  5. Salam,saya terdelete pdf untuk yang slip permohonan. Ada cara tak untuk download balik pdf tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Dah tahu ke cara nak download semula pdf ? Saya pun terdelete.

      Delete
  6. Salam sejahtera tuan,saya hendak kemaskini upu saya sebab saya baru tukar no.nama saya Nur Sofiea binti Jamaludin..tp bila saya mahu kemaskini web tu tertulis not found..macam mne saya nak kemaskini??😭

    ReplyDelete
  7. macam mana nak kemaskini upu untuk masukkan result muet 2018 ye ?

    ReplyDelete
  8. Kemaskini fasa 2 utk lepasan diploma bila??

    ReplyDelete
  9. salam . kenapa tak boleh kemaskini untuk lepasan stpm/setaraf ? nak update result muet

    ReplyDelete
  10. salam, saya pun tak boleh kemas kini.

    ReplyDelete
  11. Salam, macam mana nak kemaskini alamat? Saya tak boleh nak kemas kini alamat saya yang baru

    ReplyDelete
  12. email sy salah. tapi tk boleh kemas kini kembali

    ReplyDelete
  13. email sy salah. tapi tk boleh kemas kini kembali

    ReplyDelete